Середа, 15.05.2024, 16:22
Вітаю Вас Гість | RSS

Задубрівський НВК

Оголошення
Лишаєм свої думки про сайт
Наше опитування
Оцінка сайту
Всього відповідей: 10
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Головна » 2014 » Квітень » 18 » Трудова акція "Посади дерево, кущ та квіти"
08:50
Трудова акція "Посади дерево, кущ та квіти"

     

Трудова акція "Посади дерево, кущ та квіти"

      Ми живемо в епоху бурхливого розвитку цивілізації. Багатогранно використовуючи природні ресурси для потреб суспільства, нам треба діяти так, щоб не завдати шкоди, а навпаки, всебічно поліпшувати та примножувати можливості природи. Ми повинні жити не лише сьогоднішніми потребами, а й дбати про стан природи завтрашнього та майбутніх днів. Адже щасливі люди живуть у гармонії з природою. Тому зараз у нашому суспiльствi так гостро постає проблема екологічного захисту, стрімко зростає інтерес до екологічних питань. Люди намагаються перебудувати свої взаємини з природою.

        Одним з таких заходів стала трудова акція «Посади дерево, кущ та квіти» до якої долучились учні нашої школи. І ось, не зважаючи  на похмурий весняний день, наші учні зібрались на подвір’ї школи, щоб разом дружньою шкільною родиною об’єднатись для добрих справ. Школярі були розділені на 4 групи, кожна з яких мала своє завдання, а саме: прикрасити деревами, кущами, квітами закріплену за нею територію. Працювали завзято та з натхненням. Посадили як декоративні, так і фруктові дерева та кущі. Туї і кущі форзиції  європейської стали справжньою окрасою шкільного подвір’я. Сподіваємось, що дбайливі руки школярів допоможуть саджанцям прийнятися як слід.

       На справжній витвір мистецтва перетворилися звичайні шкільні клумби та альпійська гірка. Тут були висаджені як однорічні, так і багаторічні рослини (кущі плетистих (витких) троянд, юка, хризантеми та ін.). Цікаво оформили клумби за допомогою розфарбованих камінців. Такий креативний підхід подарував шкільному подвір’ю красу та стиль.

        Тож як  бачимо, свій посильний внесок може зробити кожен: посадити принаймні одне деревце. Звичайно, це небагато, але, якщо кожна людина почне шанобливо ставитися до природи  - вона віддячить сторицею. Адже  як вчить нас народна мудрість: «Земля багата – народ багатий». 

Переглядів: 772 | Додав: Olga | Рейтинг: 5.0/2
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Форма входу
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Друзі сайту

Copyright MyCorp © 2024
Безкоштовний конструктор сайтів - uCoz